27-11-2020
CERN Globe, Geneva, SwitzerlandLocuiesc în Elveția de 13 ani. Vara asta am decis să dau atenție noile repere arhitecturale din regiune. Nici pe departe nu am terminat, dar iată câteva astfel de locații din partea franceză a Elveției.
17-08-2020
West Lake, Hangzhou, ChinaPlină de contraste, China este o destinație de călătorie fantastică. De la zone rurale parcă din altă epocă la metropole cu zgârie-nori, este ceva pentru oricine în imensa Chină. Pe departe de a acoperi toate posibilitățiile, acest articol întroduce câteva destinații care s-ar putea să te farmece.
10-07-2012
Orion Nebula - M42O nouă galerie a fost introdusă: Astro-photografie. Imagini noi in galeria Elveția.
31-08-2010
Am plăcerea să anunț prima mea expoziție fotografică. Începând cu 21 septembrie și până pe 29 octombrie, o selecție de 16 fotografii imprimate pe pânză vor fi expuse în Cantina ELA din EPFL, Lausanne, Elveția. Titlul expoziției este „Ora magică” (Magic Hour), un termen folosit de fotografi pentru a face referire la perioda din zi cand au fost surprinse toate fotografiile din această galerie: puțin inainte și după apusul sau răsăritul soarelui.
Instagram: bogdan.lazar.3