31-08-2010

"Magic Hour" - O primă expoziție de fotografie - 21 septembrie - 29 octombrie 2010 - Lausanne, Elveția

Poster expozitie

Dragă cititorule,

Am plăcerea să anunț prima mea expoziție fotografică. Începând cu 21 septembrie și până pe 29 octombrie, o selecție de 16 fotografii imprimate pe pânză vor fi expuse în Cantina ELA (caută ELA010 pe http://plan.epfl.ch) din EPFL, Lausanne, Elveția.

Titlul expoziției este „Ora magică” (Magic Hour), un termen folosit de fotografi pentru a face referire la perioda din zi cand au fost surprinse toate fotografiile din această galerie: puțin inainte și după apusul sau răsăritul soarelui.

Fotografiile vor fi tipărite pe pânză și montate pe șasiuri la dimensiune de 90x60cm. Toate fotografiile expuse se regăsesc deja in aceste pagini, dar lista exponatelor o voi publica doar cu câteva zile înainte de începerea expoziției.

Inaugurarea expoziției va avea loc joi, 23 septembrie între orele 18:00 și 20:00. Toți cei interesați sunt bineveniți, dar, din motive organizatorice, vă rog sa-mi lăsați un mesaj (complectând formularul de contact) în cazul în care sunteți interesat să fiți prezent .

Descarcă lista exponatelor și prețurile aici. Răsfoiește selectia aici.

NOU: Expoziția s-a incheiat. Multumesc tuturor celor care au cumparat exponatele sau au vizitat galeria. Pentru cei care mai sunt interesați, print-uri se pot comanda complectând formularul de contact.

Toate cele bune,
Bogdan LAZAR

Instagram: bogdan.lazar.3